Citrin, ægte

kr.40,00

4-10 gram
1-2 cm

Citrin er god til rensning og fornyelse. Den bærer solens kraft i sig og giver varme, energi og kreativitet. Citrin absorberer, omdanner, spreder og forankrer negative energier i jorden og er derfor ekstrem beskyttende for omgivelserne. Den indgyder til glæde hos dem, som holder / bærer den. Nedtrykthed og negativitet opløses og uoverensstemmelser i grupper / familier opløses.

Citrin renser chakraerne, den aktiverer kronechakraet og åbner for intuitionen.

Citrin er en helt klassisk overflodssten. Den lærer dig at manifestere og tiltrække velstand, rigdom og succes. Brug den i alle former for pengemagi og i magi, som skal fremme karriere og økonomi.

Citrin kaldes også eksamensstenen, da den forbedrer din koncentration og vitaliserer hjernen. Den er fremragende til overvindelse af depression, frygt og fobier. Og den fremmer indre ro, så visdommen kan komme frem og ud. Den hjælper dig med at fordøje informationer, analysere situationer og med at styre dem i en positiv og gunstig retning.

Citrin er selvrensende og behøver aldrig at renses.

Fysisk: Citrin giver energi og vitalitet til den fysiske krop. Den er særlig effektiv og nyttig for folk, der er særlig følsomme over for påvirkninger fra omgivelserne og fra andre mennesker.

Ikke på lager