Primavera

Viser alle 9 resultater

Viser alle 9 resultater

Ren planteenergi til krop og sjæl.

Cirka 15% af alle planter i naturen indeholder æteriske olier. Disse olier hjælper de forskellige planter med forskellige ting. F.eks. danner lavendel-planter et beskyttende og kølende mikroklima omkring sig i middagsheden ved hjælp af æteriske olier.

Olierne lagres i forskellige plantedele alt efter deres formål for planten. Hos citrus-frugter lagres de f.eks. i frugternes skal; hos rosen lagres de i blomsterne; hos vetiver lagres de i plantens rødder osv. osv.

De æteriske olier har været kendt og anvendt i forskellige kulturer i årtusinder som kilde til velvære og et godt helbred. I 1937 grundlagde den franske kemiker René Maurice Gattefossé det vi i vores tid kalder Aromaterapi.

Det tyske firma Primavera (Forår) er blandt de førende i verden i udvinding og forarbejdning af æteriske olier i bedste kvalitet. Primavera anvender de mest skånsomme udvindingsmetoder og resultatet er olier i den bedst tænkelige kvalitet. Så godt som alle olier er fra vildtvoksende eller fra økologiske planter, heraf er mange oven i købet i biodynamisk Demeter kvalitet.