Persondatapolitik

Persondatapolitik

Persondata er oplysninger, der kan knyttes til dig som person, som fx navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. Hos Disas registrerer og anvender vi kun de persondata, som du selv afgiver i forbindelse med din bestilling og som er nødvendige for at kunne behandle og ekspedere dine ordrer.

Vi registrerer følgende oplysninger, når du handler hos Disas.

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Mailadresse
  • Samt din købshistorik, som vi j.fr. bogføringsloven har pligt til at opbevare i 5 år.

De personoplysninger vi indsamler bruges til at gennemføre de køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne videregives ikke til 3. part, medmindre du har givet et udtrykkeligt samtykke hertil.

Personoplysningerne registreres hos Disas og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Du kan altid få indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig ved at kontakte os. Hvis de oplysninger vi har om dig ikke er korrekte, kan du naturligvis altid få dem ændret eller slettet og du kan til enhver tid trække dit samtykke til at vi behandler dine oplysninger tilbage igen.

Konto

Hvis du vælger at oprette en konto hos Disas kan du selv se og redigere i de oplysninger, som vi har registret om dig. Du kan til enhver tid vælge at slette din konto igen – for hjælp til dette kontakt os.

 

Tilmelding til nyhedsbrev

Hvis du vælger at tilmelde dig nyhedesbrevet bruges dit navn og din e-mail adresse til at sende dig nyhedsbrevet. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedesbrevet.

Klagemulighed

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde Disas behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Persondatapolitikken er senest opdateret d. 21/6-2018